play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • play_arrow

  Demo Radio Nr.1 For New Music And All The Hits!

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - Apahida Radio Someș

Play Now
 • home Home
 • keyboard_arrow_right General
 • keyboard_arrow_right News
 • keyboard_arrow_right Articole
 • keyboard_arrow_rightVlăduța Lupău se confruntă cu noi probleme de sănătate. Prin ce trece artista?

General

Vlăduța Lupău se confruntă cu noi probleme de sănătate. Prin ce trece artista?

todaynoiembrie 1, 2022 5

Background
share close

Vlăduța Lupău are probleme de sănătate, de ceva vreme artista nu prea a mai fost activă pe rețelele de socializare, fanii întrebându-se care o fi motivul. Se pare că vedeta trece printr-o perioadă mai grea și a dezvăluit internauților ce probleme de sănătate nu îi dau pace.

Vlăduța Lupău nu se simte tocmai bine. Răceala, căci despre ea este vorba, nu-i dă pace artistei, motiv pentru care a și rărit postările din mediul online. Aceasta a spus recent în secțiunea de Stories că are febră, roșu în gât și este izolată la pat, motiv pentru care nu a mai fost atât de activă în mediul online.

Așa arată un omuleț care are roșu în gât și febră și este izolat la pătuț”, a spus Vlăduța Lupău pe rețelele de socializare.

Vlăduța Lupău a povestit, în cel mai recent interviu că s-a confruntat și cu depresia postnatală, după ce l-a adus pe lume pe fiul ei, Iair.

Written by: Somes Radio

Rate it

Previous post

General

FCSB a anunțat despărțirea de Nicolae Dică

  FCSB și Nicolae Dică au reziliat marți, pe cale amiabilă, contractul pe care antrenorul în vârstă de 42 de ani îl semnase în luna iulie a acestui an. Alături de acesta, clubul a încetat raporturile contractuale și cu antrenorii secunzi Viorel Tănase și George Cotigă. FCSB și Nicolae Dică au reziliat marți, pe cale amiabilă, contractul pe care antrenorul în vârstă de 42 de ani îl semnase în luna […]

todaynoiembrie 1, 2022


0%