play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  radio SOMEȘ radio SOMEȘ - tradiție și folclor

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - orașul Dragomirești Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -comuna Aluniș Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -comuna Așchileul Mare Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -comuna Gilău Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - municipiul Câmpia Turzii Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - comuna Valea Ierii Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - comuna Monor Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - Municipiul Alba Iulia Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - județul Alba Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - Comuna Zagra Radio Someș

General

Vlăduța Lupău spune cum și-a recăpătat silueta după ce a născut: „8 kilograme am dat jos în primele zile”

today01/12/2023

Background
share close

Vlăduța Lupău a dezvăluit într-un interviu cum și-a recăpătat silueta după ce a născut. Interpreta de muzică populară a spus și ce intervenții estetice are.
Vlăduța Lupău este una dintre cele mai apreciate și îndrăgite cântărețe de la noi. În vara acestui an, ea a devenit mama unui băiețel perfect sănătos și mult dorit. Pe parcursul sarcinii, artista a luat 12 kilograme în greutate, însă a reușit să scape de mai mult de jumătate dintre acestea în primele zile după ce l-a adus pe lume pe Iair. „Într-adevăr, mă mândresc cu faptul că nu am rămas cu multe kilograme în plus, dar pot să spun că am și avut noroc, cred, cu genetica. Am pus 12 kilograme în sarcină, iar primele 8 le-am dat jos în primele zile, până am ajuns acasă”, a declarat Vlăduța Lupău.”Nu sunt nevoită, și n-am fost niciodată, să țin dietă și regim” Cântăreața susține că nu a ținut vreun regim drastic pentru a-și recăpăta silueta, ci faptul că are o activitate solicitantă a ajutat-o. Vlăduța Lupău și-a reluat concertele la scurt timp după ce a născut.
„Nu sunt nevoită, și n-am fost niciodată, să țin dietă și regim, pentru că mereu am fost slabă și nici nu exagerez cu mâncarea. Adică cred că apuc să mănânc de două ori pe zi, iar în zilele în care cânt depun mult efort și organismul îmi cere doar apă. Deci asta e dieta… Cânt!”, a spus vedeta.
„Nu am nicio operație estetică la față” De-a lungul timpului s-a speculat că Vlăduța Lupău ar avea mai multe operații estetice, însă ea a negat. Artista în vârstă de 31 de ani spune că este normal să arate diferit față de atunci când era adolescentă. Ea a recunoscut că singura intervenție estetică pe care o are este la nivelul buzei superioare. „Da, văd și eu mereu ce se scrie despre mine și ce se comentează. Încă învăț să lucrez cu mine și să nu mai bag în seamă! Nu am nicio operație estetică la față, că despre asta s-a scris. Am purtat aparat dentar și mi-am «aranjat» dinții… Încă nu sunt perfecți, iar cine ar fi mai atent ar putea observa faptul că am arcada cumva strâmbă și am lipsă un canin, așa, ca să știe toți care mă cred așa operată și perfectă.
Iar faptul că, atunci când s-au scris aceste lucruri, s-a postat o poză de când aveam 14 ani, e firesc că un copil la 14 ani nu arată ca la 31. Și nu e corect ca jurnalist să pui o poză cu mine de la 14 ani și una de la 31 în care eram super machiată. Tot ceea ce fac, odată la câtva timp, este să îmi corectez buza superioară! Ceea ce nu se numește operație estetică!”, a declarat Vlăduța Lupău.
Deși are un program foarte încărcat, artista își face timp și pentru lucrurile care îi plac. Vlăduța Lupău așteaptă cu mare nerăbdare să plece în vacanță cu băiețelul ei, Iair. „Ador să dorm și să merg la masaj, asta mă relaxează cel mai mult! Să îmi fac poze și să îmi cumpăr haine. Ca orice fată, de altfel! Și îmi mai plac vacanțeleee… Apropo, abia aștept să merg într-o vacanță cu Iair! O vacanță în trei!”, a povestit cântăreața pentru VIVA.

 

Written by: Somes Radio


0%