play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  radio SOMEȘ radio SOMEȘ - tradiție și folclor

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - Municipiul Alba Iulia Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - județul Alba Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - Comuna Zagra Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - orașul Tășnad, Satu Mare Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - comuna Sandulesti Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - comuna Fizesu Gherlii Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - comuna Petrestii de Jos Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - comuna Tritenii de Jos Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - comuna Băișoara Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - comuna Țaga Radio Someș

Evenimente

WINTER DREAM, TÂRGUL DE CRĂCIUN DIN INIMA COMUNITĂȚII FLOREȘTI

todaynoiembrie 20, 2023

Background
share close

Primăria Florești organizează a doua ediție a Winter Dream,Târgul de Crăciun din inima comunității Florești. Evenimentul va avea loc în perioada 30 noiembrie – 23 decembrie 2023, în Parcul Poligon.

,, Vom transforma parcul din Florești într-un loc de poveste, în straie de sărbătoare, unde fiecare colț al parcului va răsuna de veselia Crăciunului. Ne pregătim să deschidem porțile patinoarului fermecat, unde fiecare se poate bucura de iarnă. Redeschidem și porțile hambarului îmbietor, plin cu bucate alese care vor satisface gusturile copilăriei, dar și gusturi moderne. Bucuria va fi întregită de un brad minunat, împodobit cu luminițe strălucitoare, simboluri ale speranței și ale solidarității comunității noastre.”, a transmis primarul comunei Florești, Bogdan Pivariu.

Târgul de Crăciun de la Florești se va adresa atât celor mici cât și celor mari. Moș Crăciun va fi, cu siguranță atracția târgului.

,,Serile vor fi o încântare, prin concerte speciale cu oaspeți de seamă. Vor aduce prin muzica lor un plus de fericire și magie în inimile noastre. Când ne gândim la Visul unei nopți de iarnă, la Winter Dream, ne gândim mereu la cei mici și la cei mari. Astfel Moș Crăciun va fi prezent și anul acesta în mijlocul nostru. Va aduce zâmbete și fericire în ochii celor mici, dar și în sufletele copiilor deveniți mari. Surprizele vor fi la fiecare colț, iar farmecul sărbătorilor va pătrunde în Parcul Poligon. Haideți să creăm împreună amintiri de neuitat, să împărtășim căldura și sărbătoarea Crăciunului în cadrul comunității noastre. Vă așteptăm cu brațele deschise și cu inimile pline de bucurie la Winter Dream 2023, din 30 noiembrie!”, transmite primarul comunei Florești, Bogdan Pivariu.

În cadrul manifestării, la Florești, concertele de colinde susținute de corurile bisericești vor fi completate de prezența artiștilor:

Smiley, Puya, Cabron, Zdob și Zdub, Ad Libitum Voices, Paula Hriscu, Radu S. Band, Tzika Sax, Ilinka & Gadjo Dilo Remarkers, Incognito, Voltaj Academy, Rock Academy, Șoimii Carpaților.

Written by: Somes Radio


0%