play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  radio SOMEȘ radio SOMEȘ - tradiție și folclor

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - orașul Dragomirești Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -comuna Aluniș Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -comuna Așchileul Mare Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -comuna Gilău Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - municipiul Câmpia Turzii Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - comuna Valea Ierii Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - comuna Monor Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - Municipiul Alba Iulia Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - județul Alba Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - Comuna Zagra Radio Someș

Evenimente

Zilele Comunei Ceanu Mare – Un eveniment deosebit dedicat comunității

today07/11/2023

Background
share close
Primăria și Consiliul Local al Comunei Ceanu Mare au plăcerea de a anunța organizarea evenimentului Zilele Comunei Ceanu Mare, care se va desfășura în zilele de 15 – 16 iulie .
Această manifestare reprezintă o oportunitate unică de a celebra și promova valorile comunității noastre, oferind în același timp o experiență de neuitat pentru toți participanții.
Unul dintre punctele forte ale acestor zile festive va fi Parcul Internațional de Distracții, unde o varietate de atracții și jocuri vor încânta atât copiii, cât și adulții. Într-un cadru plin de veselie și entuziasm, vizitatorii vor avea ocazia să se bucure de o experiență de neuitat, alături de prieteni și familie.
Pentru a completa atmosfera de sărbătoare, vor avea loc concerte live susținute de artiști de talie națională și locală. Pe scena principală a evenimentului, vom avea plăcerea de a asculta și admira talentul artiștilor precum Georgiana Lobonț, Amalia Chiper Iurian, Simona Nae, Ana și Narcisa Bala, Ciprian Picovici și mulți alții. Cu siguranță, aceste spectacole vor electriza mulțimile și vor crea amintiri de neuitat pentru toți cei prezenți.
Pe lângă aceste activități, va fi organizată o expoziție dedicată meșteșugurilor și tradițiilor locale, oferind vizitatorilor ocazia de a descoperi bogăția culturală și artistică a comunei noastre. De asemenea, va avea loc un concurs de cai, unde pasionații de acest nobil animal vor putea admira frumusețea și grația acestora într-o competiție captivantă.
Primăria și Consiliul Local al Comunei Ceanu Mare doresc să mulțumească partenerilor media care sprijină acest eveniment, Radio Someș, TurdaNews, RefleqtMedia și Ziarul 21, pentru implicarea și promovarea activităților noastre comunitare.
Invităm toți locuitorii comunei și locuitorii din zonele învecinate să se alăture acestui eveniment special și să celebreze împreună valorile și tradițiile noastre locale. Zilele Comunei Ceanu Mare vor aduce bucurie, distracție și un sentiment de unitate în inimile tuturor participanților.

Written by: Somes Radio


0%