play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • play_arrow

  Demo Radio Nr.1 For New Music And All The Hits!

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - comuna Cășeiu Radio Someș

Play Now
 • home Home
 • keyboard_arrow_right Evenimente
 • keyboard_arrow_right News
 • keyboard_arrow_right Articole
 • keyboard_arrow_rightZiua Culturii marcată la Viisoara in județul Cluj

Evenimente

Ziua Culturii marcată la Viisoara in județul Cluj

todayianuarie 16, 2023 2 3

Background
share close

Ziua Culturii a fost marcată la Viisoara în județul Cluj luni 16 ianuarie.

Poetul Mihai Eminescu a fost omagiat la Căminul Cultural din Viisoara în prezența primarului Ioan Roman și a copiilor din comună însoțiți de cadrele didactice.

La începutul evenimentului primarul Ioan Roman a ținut un discurs despre importanța patriotismului dar și despre cultură în general. Scriitorul Alexandru Uiuiu, cel care a realizat și rubrica culturală Călător prin Ardeal la Radio Someș și în care a vorbit despre Viisoara (https://radiosomes.ro/calator-prin-ardeal/calator-prin-ardeal-viisoara/ ) a fost invitat la acest eveniment pentru a le vorbi tinerilor despre cultură, acesta prezentând și câteva din cărțile sale.

Spectacolul a continuat cu o piesă de teatru susținută de actorii Teatrului Național din Turda după care elevii scolii din comună au susținut un micro recital.

 

Written by: Somes Radio

Rate it

Previous post

General

Cum o umilea Ștefan Bănică pe Andreea Marin. Artistul i-a aplicat bătăi în repetate rânduri: „Aș vrea să știe lumea cât de ipocrit este”

Mariajul cu Ștefan Bănică nu a fost deloc lapte și miere pentru Andreea Marin. Vedeta a îndurat momente grele, fiind bătută de artist, umilită și jignită în fel și chip, lucruri pe care chiar ea a avut puterea să le recunoască, la un moment dat. Sabin Ivanof, unul dintre cei mai buni prieteni ai cuplului, a vorbit acum ceva timp despre umilințele pe care le îndura Andreea Marin, din partea […]

todayianuarie 16, 2023 1


0%