play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  radio SOMEȘ radio SOMEȘ - tradiție și folclor

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - orașul Dragomirești Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -comuna Aluniș Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -comuna Așchileul Mare Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -comuna Gilău Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - municipiul Câmpia Turzii Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - comuna Valea Ierii Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - comuna Monor Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - Municipiul Alba Iulia Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - județul Alba Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - Comuna Zagra Radio Someș

General

A pregătit Rapidul deja înlocuitorul pentru Adi Mutu? „În vară e posibilă instalarea acestui cuplu!”

today04/18/2023

Background
share close

Rapid a pierdut meciul cu Universitatea Craiova din deplasare, 1-3, și a ajuns la șase meciuri fără victorie în campionat. Insuccesul i-a nemulțumit teribil pe fanii alb-vișinii. La finalul partidei, aceștia i-au cerut demisia lui Adrian Mutu (44 ani) pentru că Rapidul nu a obținut niciun succes în primele patru meciuri din play-off, iar jocul nu este la nivelul așteptărilor. Potrivit lui Remus Răureanu, giuleștenii se gândesc la varianta Marius Șumudică (52 ani) pentru banca tehnică. Însă, antrenorul care mai are contract încă un an cu Al Raed, ar putea reveni la Rapid doar dacă Daniel Niculae (40 ani) nu ar mai deține funcția de președinte al clubului. Post de conducere care i se poate atribui lui Dani Coman (44 ani), în prezent la FC Hermannstadt.

„Am o informație potrivit căreia ar fi posibilă instalarea în vara aceasta a unui cuplu Șumudică – Dani Coman (n.r. – ultimul în funcție de conducere, în prezent activează la Hermannstadt). O piedică ar exista: pentru a veni Șumudică, ar trebui să plece Daniel Niculae. Eu nu-i văd colaborând. Ar trebui să plece, alături de Mutu, și Daniel Niculae, pentru a fi posibil acest scenariu pe care l-am pomenit.

Daniel Niculae nu e genul conducătorului ‘atârnător’, care să stea pe un post pentru salariu. În niciun caz! Dacă el va simți că nu mai beneficiază de încrederea acționarilor, sunt convins că ar pleca sau ar accepta să plece ușor”, a declarat Remus Răureanu pentru GSP. „După șase meciuri fără victorie este și normal să cerem o schimbare. La Rapid, pe antrenor îl țin rezultatele. Au fost antrenori mari care nu au avut rezultate și au fost nevoiți să ridice mâna. La finalul meciului, după această înfrângere, am considerat că trebuie să cerem demisia.

După șase meciuri consecutive în care Rapidul nu a câștigat, cred că trebuie un șoc la echipă. Îi cerem public demisia lui Adi Mutu. Nu suntem mulțumiți de felul în care arată Rapidul. Nu joacă nimic.

Nu intru în contre cu Adrian Mutu și nu stau să comentez ce a ieșit el să spună. Problema este că la Rapid este o criză de rezultate, sunt șase meciuri fără victorie. Am ajuns la limitele noastre. O să strigăm “demisia” în continuare.

Într-un an și două luni de când e Mutu la Rapid, am văzut o repriză de fotbal cu Farul și meciul cu Voluntari. Este debandadă. La Rapid nu mai sunt rezultate. Asta că suntem în play-off nu trebuie să ne-o repete ca la copii de grădiniță”, a spus Liviu Ungurean, liderul galeriei Rapidului, pentru Fanatik.

Written by: Somes Radio


0%