play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • play_arrow

  Demo Radio Nr.1 For New Music And All The Hits!

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - Dabaca Radio Someș

Play Now
 • home Home
 • keyboard_arrow_right Evenimente
 • keyboard_arrow_right General
 • keyboard_arrow_right Articole
 • keyboard_arrow_rightAngajările din Comuna Șanț au fost făcute în mod legal !

Evenimente

Angajările din Comuna Șanț au fost făcute în mod legal !

todayiulie 29, 2022 6

Background
share close

În urmă cu câteva luni în presă au apărut informații conform cărora Primarul Comunei Șanț din Județul Bistrița-Năsăud, Marian Forogău a angajat mai multe rude în cadrul primăriei și a Ocolului Silvic Valea Someșului. În urma unei anchete demarate si de către postul de Radio Someș și a documentelor oferite spre consultare de către domnul primar Marian Forogău am constatat că aceste angajări au fost făcute conform legilor în vigoare. Totodată primarul susține că la mijloc ar fi vorba doar de anumite persoane din comună care din invidie sau având anumite probleme personale cu domnia sa aruncă astfel de acuzații în presă. Marian Forogău susține că este dispus să fie controlat de orice organ al statului pentru a demonstra că acele persoane sunt angajate absolut legal iar faptul că între domnia sa și aceste persoane există grade de rudenie este pur întâmplător.
În urma consultării documentelor puse la dispoziție de către primarul Marian Forogău și a declarațiilor pe care acesta le-a oferit, radio Someș își cere scuze pentru articolul publicat în care potrivit unor declarații ale unor cetățeni din comună angajările respective nu au fost făcute legal, totodată la vremea respectivă au apărut informații conform cărora primarul ar fi implicat în distribuirea lemnului către populație cu prioritate spre anumiți cetățeni, Marian Forogău a relatat că aceste informații sunt false și că de tăierile de material lemnos se ocupă strict Ocolul Silvic, primarul nefiind implicat în activitățiile ce țin de tăierile de arbori, fiecare familie primind in mod egal materialul lemnos, nefiind influentat politic.

Written by: Somes Radio

Rate it

Previous post

Evenimente

Comuna Tureni, un pol de atracție pentru cei care doresc să se stabilească într-o zonă liniștită !

Cine a spus că locul femeii este în bucătărie trebuie neapărat să ajung la Tureni în jud. Cluj pentru a vedea cât de frumos o femeie se poate gospodării și poate să gestioneze și să administreze o comună, a cărui număr de locuitori crește considerabil de pe o zi pe alta. Da, este vorba de primarul Dana Mănăilă cu care am reușit și noi să stăm de vorbă. Am găsit […]

todayiunie 30, 2022 5 2


0%