play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
  • play_arrow

    Demo Radio Nr.1 For New Music And All The Hits!

  • cover play_arrow

    Călător prin Ardeal - comuna Cășeiu Radio Someș

Play Now
  • home Home
  • keyboard_arrow_right General
  • keyboard_arrow_right Articole
  • keyboard_arrow_rightControale pentru combaterea faptelor ilegale în domeniul forestier la Vişeu de Sus, Maramureș. S-au dat zeci de amenzi

General

Controale pentru combaterea faptelor ilegale în domeniul forestier la Vişeu de Sus, Maramureș. S-au dat zeci de amenzi

todaymai 13, 2023

Background
share close

În perioada 25 aprilie-09 mai a.c., polițiștii Serviciului de Ordine Publică- Biroul Protecția Fondului Forestier și Piscicol au desfășurat acțiuni pentru prevenirea și combaterea ilegalităților din domeniul silvic, în zona de referință a orașului Vișeu de Sus.
În urma controalelor efectuate, care au vizat modul în care se respectă normele referitoare la exploatarea, prelucrarea, transportul, depozitarea și comercializarea materialelor lemnoase, de către operatorii economici din domeniu, polițiștii au aplicat 72 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 80.000 de lei.
Au fost efectuate verificări la patru depozite de material lemnos, iar peste 100 de mijloace auto au fost controlate, din care 59 transportau material lemnos.
Din totalul sancțiunilor pecuniare aplicate, polițiștii au constatat 36 de încălcări ale Legii nr. 171 din 2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice, fiind aplicate sancțiuni contravenționale în valoare de 71.000 de lei.
Ca măsuri complementare, a fost dispusă confiscarea cantității de 133,84 mc material lemnos, în valoare de peste 31.000 de lei.
Acțiunile au beneficiat de sprijinul lucrătorilor Direcției Silvice Maramureș și ai Gărzii Forestiere Cluj.

Written by: Somes Radio

Rate it

Previous post

General

”Cupa Primăriilor” la Minifotbal, în județul Mureș

”Consiliul Județean Mureș a făcut un pas important în susținerea dezvoltării comunității locale prin publicarea listei de proiecte eligibile pentru finanțare pentru anul 2023. Printre proiectele admise se numără și propunerea depusă de Asociația Județeană de Minifotbal Mureș pentru organizarea primei ediții a “Cupei Primăriilor”, care va avea loc în perioada 2-3 septembrie 2023. Suntem onorați și încântați să fim susținuți de către Consiliul Județean Mureș în acest demers, iar […]

todaymai 13, 2023


0%