play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • play_arrow

  Demo Radio Nr.1 For New Music And All The Hits!

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - Apahida Radio Someș

Play Now
 • home Home
 • keyboard_arrow_right General
 • keyboard_arrow_right News
 • keyboard_arrow_right Articole
 • keyboard_arrow_rightGala Premiilor UNITER ajunge la Bistrița ! Află programul unei ediții aniversare

General

Gala Premiilor UNITER ajunge la Bistrița ! Află programul unei ediții aniversare

todayiunie 20, 2022

Background
share close

Ediția aniversară a GALEI PREMIILOR UNITER va avea loc luni, 4 iulie, ora 21.00, la Palatul Culturii din Bistrița (Centrul Cultural Municipal „George Coșbuc”), pol al vieții culturale locale.

Ceremonia acordării Premiilor UNITER va putea fi urmărită în direct pe TVR1, TVR Internațional, TVR Moldova și Radio România Cultural, online pe www.uniter.rowww.tvr.ro și preluat de pagina de Facebook UNITER https://www.facebook.com/uniteroficial.

 

Până atunci, juriul format din Mihai Constantin (actor), Doru Mareș (critic de teatru), Viorica Petrovici (scenograf), Tania Popa (actriță) și Theodor Cristian Popescu (regizor) vizionează spectacolele nominalizate pentru a putea decide câștigătorii aflați în competiție pentru trofeul UNITER.

În cadrul unui interviu la Radio Someș edilul Municipiului Bistrița, Ioan Turc ca declarat :“De cand am ieșit primar una dintre principalele priorități, pe langă investițiile demarate a fost să mă străduiesc să fac numele bistriței cât mai cunoscut și din punct de vedere cultural.În această perioadă putem compara Gala Premilor Uniter cu cele mai importante premii de gen din întreaga lume. Îi aștepăm pe bistrițeni în număr cât mai mare la evenimente organizate cu această ocazie, acestea se vor desfășura atât în interior cât și în fața Palatului Culturii unde va fi amplasată scena”

Written by: Somes Radio

Rate it

Previous post

General

O școală modernă și un parc de aventură plin de adrenalină vă așteaptă la Parva

Echipa Radio Someș a ajuns zilele trecute în îndrăgita comună a județului nostru, Parva. Stând de vorbă cu cei din administrația locală, primarul Ioan Strugari a reușit să ne impresioneze cu câteva proiecte, unele în curs de dezvoltare, altele deja realizate și demne de a le împărtăși cu voi. Urmărindu-se posibilitățile de dezvoltare economico-socială, administrația locală a reușit să modernizeze această comună și am găsit în Parva cea mai frumoasă […]

todayiunie 16, 2022 2 2


0%