play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • play_arrow

  Demo Radio Nr.1 For New Music And All The Hits!

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - Apahida Radio Someș

Play Now
 • home Home
 • keyboard_arrow_right General
 • keyboard_arrow_right News
 • keyboard_arrow_right Articole
 • keyboard_arrow_rightO școală modernă și un parc de aventură plin de adrenalină vă așteaptă la Parva

General

O școală modernă și un parc de aventură plin de adrenalină vă așteaptă la Parva

todayiunie 16, 2022 2

Background
share close

Echipa Radio Someș a ajuns zilele trecute în îndrăgita comună a județului nostru, Parva. Stând de vorbă cu cei din administrația locală, primarul Ioan Strugari a reușit să ne impresioneze cu câteva proiecte, unele în curs de dezvoltare, altele deja realizate și demne de a le împărtăși cu voi.

Urmărindu-se posibilitățile de dezvoltare economico-socială, administrația locală a reușit să modernizeze această comună și am găsit în Parva cea mai frumoasă și modernă școală, atingând fără discuții standarde europene.

Școala a fost modernizată, extinsă și dotată cu echipamente IT de ultimă generație (tablete,laptop-uri,table interactive,camere web pentru videoconferințe), sistem de supraveghere video, monitoare tv, mobilier, stație colectare deșeuri, laboratoare, biblioteca și are chiar și lift. Sportul nu a fost uitat nici el, terenul de sport având gazon sintetic și nocturnă.

Totodată în comuna Parva se lucrează intens la un parc de aventură. Acesta promite să fie unul dintre cele mai interesante din Transilvania.

Acesta va fi dotat cu tiroliană, perete de scaladă, traseu suspendat de aventură, spații de servit masa și picnic, chiar și o cafenea.

Finalizarea parcului de aventură este preconizată pentru toamna acestui an.

Mai jos puteți urmări atât imagini din parcul de aventură cât și din școală.

Written by: Somes Radio

Rate it

Previous post

General

Turneul european Milwaukee Heavy Duty Tour este la Bistrița

Turneul european Milwaukee Heavy Duty Tour, a ajuns joi la Bistrita, la Importatorul si distribuitorul autorizat, Dynamic Tools SRL, de pe Str Industriei nr 3. Astfel, astăzi, 16 Iunie, între orele 10-16 aveți șansa sa vedeți la lucru si sa testați cele mai noi scule si echipamente din gama Milwaukee, dedicate profesioniștilor si utilizatorilor pretențioși. . Big Store promite prețuri promoționale. Totodată până la finalul acestei luni găsiți la Big […]

todayiunie 16, 2022


0%