play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • play_arrow

  Demo Radio Nr.1 For New Music And All The Hits!

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - comuna Cășeiu Radio Someș

Play Now
 • home Home
 • keyboard_arrow_right General
 • keyboard_arrow_right News
 • keyboard_arrow_right Articole
 • keyboard_arrow_rightPatron miliardar din Liga 1. Proprietăţi de peste 875 de milioane de euro doar în Bucureşti: ”Nici nu mai vorbim de alte zone din ţară”

General

Patron miliardar din Liga 1. Proprietăţi de peste 875 de milioane de euro doar în Bucureşti: ”Nici nu mai vorbim de alte zone din ţară”

todaymartie 31, 2023

Background
share close

La începutul acestei săptămâni, Dumitru Dragomir a dezvăluit că Gigi Becali a vândut un teren de 16.000 metri pătraţi către o firmă care i-a plătit 350 de euro pe metrul pătrat. În total, a încasat astfel 5,6 milioane de euro.

Însă Dumitru Dragomir spune că Gigi Becali are în continuare în proprietate suprafeţe foarte mari de teren.

Doar în Pipera, fostul preşedinte al LPF dezvăluit că Gigi Becali mare încă 250 de hectare. La un preţ mediu de 350 de euro pe metrul pătrat, valoarea acestora ar fi de aproximativ 875 de milioane de euro.

Însă Dumitru Dragomir susţine că aceasta ar fi doar o parte din averea totală a lui Gigi Becali.

Patronul FCSB ar avea mii de hectare şi în afara Bucureştiului, teren arabil, păduri, dar şi suprafeţe construibile:

”Nu ştiu dacă o astfel de companie i-a oferit lui Gigi Becali un miliard de euro, dar ce pot să vă spun este că Gigi are 250 de hectare de pământ numai în Pipera, nici nu mai vorbim de alte zone din ţară.

În trecut, din câte ştiu, avea peste 400 de hectare (n.r. doar în Pipera)”, a dezvăluit Dumitru Dragomir pentru Orange Sport.

Recent, Gigi Becali ar fi primit o ofertă de un miliard de euro pentru terenurile sale
Afirmaţiile făcute de Dumitru Dragomir sunt susţinut de o ofertă incredibilă pe care Gigi Becali ar fi refuzat-o.

La începutul săptămânii, gsp.ro a publicat în material conform căruia Gigi Becali ar fi refuzat o ofertă de un miliard de euro pentru terenurile sale din Pipera.

Propunerea ar fi venit din parte companiei One United Properties, cel mai mare dezvoltator imobiliar din România.

Oferta i-a surâs lui Gigi Becali, însă a refuzat-o deoarece n-a fost de acord cu modalitatea de plată propusă de One United Properties.

Aceştia ar fi vrut să plătească suma pe o perioadă de 10 ani, adică 100 de milioane de euro pe an, în timp ce Gigi Becali a cerut ca termenul maxim să fie de 5 ani. Adică 200 de milioane de euro pe an.

Până la urmă, acţionarii companiei au considerat că ar fi o cheltuială mult prea mare şi au renunţat.

Written by: Somes Radio

Rate it

Previous post

General

Un om de știință trăiește 100 de zile într-un buncăr de pe fundul Oceanului Atlantic: ce este, mai exact, acest studiu al NASA

Un om de știință care trăiește la aproximativ nouă mii de metri sub suprafața Oceanului Atlantic a oferit DailyMail un tur al casei sale, unde urmează să petreacă o sută de zile. Iată despre ce e vorba în studiul NASA. Joseph Dituri, în vârstă de 55 de ani, un ofițer naval pensionar, locuiește în prezent într-un loc de o sută de metri pătrați, unde testează tehnologia NASA pentru Marte și […]

todaymartie 30, 2023


0%