play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
  • play_arrow

    Demo Radio Nr.1 For New Music And All The Hits!

  • cover play_arrow

    Călător prin Ardeal - comuna Cășeiu Radio Someș

Play Now
  • home Home
  • keyboard_arrow_right General
  • keyboard_arrow_right Articole
  • keyboard_arrow_rightPNL și PSD Sector 1 depun plângere penală împotriva lui Clotilde Armand. „A falsificat bugetul pe care îl adoptă Consiliul Local”

General

PNL și PSD Sector 1 depun plângere penală împotriva lui Clotilde Armand. „A falsificat bugetul pe care îl adoptă Consiliul Local”

todayaprilie 27, 2023

Background
share close

Sebastian Burduja, liderul PNL Sector 1, a anunţat joi că împreună cu PSD depun o plângere penală pe numele primarului Clotilde Armand, pentru falsificarea deciziei Consiliului Locale privind bugetul pe 2023. El a precizat că este fără precedent ca un primar să falsifice bugetul pe care îl adoptă Consiliul Local iar primarul este cea mai mare dezamăgire din politica românească. ”Prezentăm public o situaţie care este de neimaginat dar care poate fi în fapt concepută, pentru că suntem în sectorul 1 şi deja ne-am obişnuit de câţiva ani că aici se poate întâmpla orice. Depunem astăzi o plângere penală, nu aşa cum face Clotilde Armand sau USR-ul, pe cai verzi pe pereţi ci pe o situaţie care este pur şi simplu inacceptabilă”, a anunţat liderul PNL Sector 1, Sebastian Burduja, potrivit News.ro. El a precizat că ”primarul Sectorului 1 a luat decizia Consiliului Local cu privire la bugetul Sectorului 1, a modificat-o, dar pe semnătura ei şi a trimis-o la Prefectură”. ”Deci, a comis un fals, a uzurpat calitatea consilierilor locali, iar când secretarul general al Primăriei, care trebuie să asigure legalitatea actelor, a refuzat să semneze acest fals, a dat-o afară şi a trimis pe proprie semnătură la Prefect un buget falsificat de domnia sa”, a arătat Burduja. Liderul PNL Sector 1 a afirmat că ”este fără precedent în ultimii 33 de ani de administraţie publică locală din România ca un primar să falsifice bugetul pe care îl adoptă Consiliul local”. Sebastian Burduja a precizat că au sesizat organele competente şi se aşteaptă ca lucrurile să fie clarificate. ”Este cea mai mare dezamăgire din politica românească un om care s-a prezentat a fi un om nou, un om care s-a prezentat a fi un un om cu competenţă în multinaţionale, drept un om cu bune intenţii, care se dovedeşte a fi pur şi simplu un politruc impostor care comite fapte penale, care falsifică bugete şi care pur şi simplu calcă în picioare Consiliul Local”, a afirmat Burduja. La rândul lui, liderul PSD Sector 1, Florin Manole, a declarat că ”la ora la care vorbim, Consiliul local al Sectorului 1 şi-a făcut datoria, bugetul este votat şi ar putea fi aplicat în momentul în care vorbim”. ”Nu există niciun motiv imputabil Consiliului Local să nu se plătească salariile, să nu se deruleze investiţiile. Orice blocaj de după 28 martie, data la care s-a votat bugetul Sectorului 1, este vina exclusivă a primarului Clotilde Armand şi a USR”, a mai spus Manole.

Written by: Somes Radio

Rate it

Previous post

Omul care a prezis majoritatea evenimentelor actuale are, în continuare, profeții despre ceea ce ne așteaptă. Povestea neromanțată a marelui Jules Verne

Jules Verne este scriitorul care a reușit, prin operele sale, să bucure copilăriile multora, de-a lungul timpului. Jules Verne a fost părintele absolut al SF-ului, fiind, de asemenea, unul dintre primii și puținii scriitori care au reușit să prezică aproape „la milimetru” anumite evenimente și invenții care s-au petrecut, ulterior. Jules Verne s-a născut în data de 8 februarie 1828, în Franța, la Nantes și încă de copil obișnuia să […]

todayaprilie 26, 2023 1


0%