play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  radio SOMEȘ radio SOMEȘ - tradiție și folclor

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - Comuna Zagra Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - orașul Tășnad, Satu Mare Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - comuna Sandulesti Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - comuna Fizesu Gherlii Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - comuna Petrestii de Jos Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - comuna Tritenii de Jos Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - comuna Băișoara Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - comuna Țaga Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - Cluj Napoca Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - comuna Mărișelu Radio Someș

Un ministru, pe coperta unei reviste pentru adulți. 100.000 de exemplare, vândute în trei ore. „Femeile sunt libere”

todayaprilie 18, 2023

Background
share close

Un ministru din Franța a apărut pe coperta unei reviste pentru adulți ce a înregistrat astfel vânzări record. La trei ore după lansare, toate cele 100.000 de exemplare tipărite au fost epuizate. Politiciana s-a apărat în urma scandalului pe care l-a iscat pozând pentru o astfel de publicație.
Ministrul fără menajamente al economiei sociale al lui Emmanuel Macron, Marlène Schiappa, a apărut în ediția din aprilie a unei celebre reviste pentru adulți, alături de un interviu în interiorul publicației. Politiciana a vorbit despre drepturile femeilor și ale homosexualilor, precum și despre întreruperea de sarcină.
Anterior, prim-ministrul francez Elisabeth Borne a declarat anterior că decizia „nu a fost deloc potrivită, mai ales în perioada actuală. Mulți alți politicieni și-au exprimat la rândul lor opoziția.
Totuși, în ciuda faptului că ediția a fost lansată după ce Franța a fost afectatp de proteste de amploare după decizia lui Emmanuel Macron de a crește vârsta de pensionare în Franța, revista a înregistrat vânzări record.
În mod obișnuit, se vând doar aproximativ 30.000 de exemplare dintr-o ediție. Însă, de data aceasta, 100.000 de exemplare au fost epuizate în doar trei ore. Alte 60.000 de exemplare sunt retipărite.
Printre persoanele care au criticat apariția ministrului Marlène Schiappa într-o revistă de adulți s-a numărat și Sandrine Rousseau, deputat ecologist și militantă pentru drepturile femeilor. Ea a pus sub semnul întrebării momentul ales, având în vedere tensiunea socială existentă în Franța.
„Corpul femeilor ar trebui să poată fi expus oriunde, nu am o problemă cu asta, dar există un context social”, a declarat ea pentru televiziunea BFM TV.
Marlene Schiappa, în vârstă de 40 de ani, a intrat pe Twitter pentru a răspunde criticilor ce i-au fost aduse după ce a luat decizia de a poza pentru o revistă pentru adulți.
„Apăr dreptul femeilor de a face ce vor cu corpurile lor: oriunde și tot timpul. În Franța, femeile sunt libere. Indiferent dacă asta îi deranjează sau nu pe retrograzi și ipocriți.”, a fost răspunsul ei.
Editorul revistei pentru adulți a declarat că Marlène Schiappa este cel mai compatibil cu această publicație dintre miniștrii francezi.

Written by: Somes Radio


0%